Курсове по английски език за ученици

Целогодишни курсове по английски език за ученици от 5 октомври

Met School of English обявява началото на записванията на ученици от 1 до 12 клас за целогодишни курсове по английски език за новата 2020 / 2021 учебна година.

Обучението е за всички нива от A1 до C1, както и за FCE и CAE подготовка.

Ученическите курсове по английски език започват от 5 октомври. Първите записали се ще имат възможността да получат безплатни подготвителни часове през септември. Целогодишните курсове по английски за ученици включват и безплатен комплект учебници.

Както всяка година, ученическите курсове по английски език протичат паралелно с учебната година, с часови график – обратен на училищната смяна на учениците във всяка група. Занятията ще се провеждат 2 пъти седмично. Групите са организирани съобразно епидемичните мерки и с редуциран брой курсисти – до 6 ученика.

Запазете място за своето дете сега, с 30% намаление на таксата за година. Само курсът при нас е на цена 700 лв., вместо 1000 лв. за цялата година. Свържете се с нас за повече информация и записвания.

Най-сигурният начин вашето дете да научи английски език е да посещава целогодишни курсове по английски език за ученици на едно в една най-добрите езикова школи в София. С Met School of English вие правите правилния избор на курсове по английски език – за вас или вашето дете. Можете да разчитате на нашите дългогодишни усилия и опит да предоставяме винаги най-съвременното и ефективно обучение за нашите малки и големи курсисти. Същевременно, запазваме нашите най-конкурентни цени в областта и индивидуалния подход, които всеки родител и учащ заслужават. Успехите и положителните отзиви, които получаваме от многобройните ни настоящи и завършили курсисти продължават да ни мотивират да ставаме все по-добри. Убедете се сами – вижте отзиви за нас от наши курсисти.

Нашите целогодишни ученинически курсове по английски език за деца са създадени и се водят от дългогодишни експерти в областта на чуждоезиковото обучение. Преподавателите в Met School of English са специализирани в професионалното обучение по английски език на деца и възрастни. Това включва курсове по английски за всички нива по Европейска езикова рамка, както и подготовка за най-популярните и търсени, международно признати сертификати.

Курсове по английски език за ученици с подготовка за FCE и CAE

Интересът към международните изпити FCE и CAE се увеличава все повече с всяка година. Причина за това са безспорните предимства на тези сертификати – те са с безсрочна валидност и се признават в най-популярните и престижни университети в света. Met School of English предлага на своите курсисти изпитна подготовка за FCE и CAE.

  • FCE сертификатът удостоверява над средното ниво на владеене на английски и отговаря на ниво B2 от Европейската езикова рамка.
  • CAE отговаря на ниво C1 от Европейската езикова рамка и удостоверява високо ниво на владеене на английски език.

Ако на вашето дете му предстои явяване на тези изпити, нашите целогодишни курсове по английски език са отличен избор за успешната му подготовка.

За да се запишете или да получите повече информация за обучението, свържете се с нас:

Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020

Email: metiel@abv.bg.

Адрес: гр. София, бул. Скобелев №6 ет.2

Полезни връзки:

Scroll to Top