Къде да уча английски език в София

Къде да уча английски език в София?

Къде да уча английски език в София? Езикова школа или частен учител? Това са част от въпросите, от който се интересуват немалко хора. Изборът на курсове по английски език в столицата е голям, но и труден. Какво ще получите от обучението за времето, средствата и труда, които ще вложите? Това е най-важното, което трябва да знаете, за да направите правилен избор.

Едва ли има езикова школа, която да не се опитва да ви убеди, че именно тя предлага най-добрите курсове по английски език. Е, ние също не бихме направили изключение. Но с какво сме по-различни? Ето и основната и много съществена разлика, която искаме да направим с нашите курсове по английски език. Без да залагаме на самохвалство или поредните повтарящи се обещания, просто ще посочим списък с нашите основни предимства, които предлагаме на курсистите си. А вие преценете дали можете да откриете всичко това на друго място в пълния му вид. Сигурни сме, че след като се запознаете с тях, ще се убедите защо езикова школа Met School of English може да е вашият правилен избор.

– Качествено и ефективно обучение

Нашите курсове по английски език отговарят на всички критерии за качествено обучение за нивата по Европейската езикова рамка. Това включва цялостната организация и провеждане на курсовете – учебна програма, материали, методи на преподаване, преподаватели и учебна база.

– Преподавателите в езикова школа Met School притежават нужните квалификация и опит за преподаване на английски език. Те развиват дългогодишната си практика в преподаването на английски именно в езикова школа Met School of English. Техните постижения се доказват ежегодно нарастващия им брой курсисти, успешно защитили най-известните международни сертификати за владеене на английски.

– Оптимален срок за покриване на едно ниво – нашите курсове по английски език предлагат възможност за покриване на обучението за ниво по английски език в рамките на два месеца. Обучението отговаря изцяло на изискванията за получаване на сертификат за ниво, след успешно завършен курс. А през лятото можете да се възползвате и възможността да се включите в интензивните курсове по английски език, които са едномесечни.

– Официален сертификат – както вече посочихме, след завършено ниво при нас и успешно преминат изпит, ще получите официален сертификат. А той е един от най-важните критерии при избора на обучение. Наличието на валиден сертификат, с който да можете да удостоверите нивото е предимство с безспорно значение.

– Нашите курсове по английски език за възрастни се отличават с достъпен за работещите график на занятията. Както и с възможност за избор между сутрешен или вечерен график през седмицата.

– Онлайн или присъствено обучение – изборът е ваш. Едно от отличаващите ни предимства е провеждането на нашите курсове по английски език както присъствено – със спазване на всички противоепидемични мерки, така и – онлайн. Дори и да не се намирате в София в момента или просто да предпочитате да учите от разстояние, можете да се включите в нашите онлайн курсове по английски език. Те се провеждат в реално време и с преподавател и също отговарят на всички изброени тук предимства и възможности.

А всеки, който предпочита да се обучава присъствено, може да е спокоен. В езикова школа Met School спазваме стриктно нужните мерки и изискваме наличието на зелен сертификат.

– Обучението в нашите курсове по английски се провежда в малки групи. А това един от критериите за ефективен учебен процес и спазване на препоръчителната физическа дистанция в група.

– Езикова школа Met School предлага най-добра, намалена цена за курсове по английски език в София. Не искаме да използваме клиширани търговски фрази, но не можем да не отбележим, че вече дълги години успяваме да предоставяме на нашите курсисти най-качествено обучение на най-добра цена. При нас заплащате едва 50% от таксата за това, което ще получите на друго място, без това да означава компромис с нивото или ефективността на обученията ни.

Локация. Без съмнение можем да ви спечелим и с още едно нещо – нашата локация в центъра на София. До тук можете да стигнете с градски транспорт от всяка точка на града.

Това бяха накратко предимствата на нашата езикова школа. Може би сте срещали някои от тях и на други места, но както отбелязахме вече – не и в пълният вид на списъка, който изброихме. А според нас именно той определя кое е най-доброто място за учене на английски език в София. Разбира се немалко професионални и непрофесионални школи и преподаватели претендират, че са точното място, на място на което да учите езика. Но отговарят ли на най-важните за вас критерии? Включва ли обучението най-нужните и важните на практиката компоненти – достъпни време, цена и място на провеждане, сертификат, реални знания и умения, навременна и индивидуална помощ от преподавател? Проверете предварително тези неща и ще стигнете до правилният отговор сами. Предпочитате да заложите на сигурното решение? Запишете за на курсове по английски език за вашето ниво в езикова школа Met School of English.

За повече информация и записвания, свържете се с нас:

Scroll to Top