езикова школа

Курсове по английски за начинаещи

Предстои ви да се запишете на курсове по английски език за начинаещи? Или сте на етап, в който все още не знаете от къде да започнете? Може би знаете, че трябва да го направите рано или късно, но досега сте отлагали.

Ученето на нов език може да бъде вълнуващо, но и плашещо в началото. Като при всяко ново начало, е напълно нормално да изпитвате притеснение. Затова и искаме да ви успокоим. Трудно е само началото – изборът и записването на подходящите за вас курсове по английски език. Когато започнете същинското обучение, ще можете да се почувствате изцяло в свои води.

Много хора, които са напълно начинаещи в ученето на английски използват различни методи в началото. Използват игри, приложения, гледат филми на английски и какво ли още не. Но най-често всичко това накрая води до обезсърчаване и постепенно до край с опитите. Да, тези методи може да имат известна ефективност. Но специалистите ги препоръчват за по-напредналите в ученето на английски. Ученето на нов език по неструктуриран, непроверен и недоказано ефективен начин е възможно да доведе до различни и недобри резултати. Така рискувате да загубите мотивацията си и да си направите грешни изводи за езика, обучението и дори вашата способност за учене. А изгубените време и усилия също не си заслужават.

Най-доброто решение е първото, за което можете да се сетите – курсове по английски език за начинаещи. В днешно време дори можете да изберете не просто традиционни курсове по английски език, но и онлайн курсове. Като правим едно важно уточнение – онлайн курсовете могат да бъдат провеждани в реално време с преподавател или да са от типа „самоучител“. Във втория случай учащите разполагат с предварително записано учебно съдържание, с което реално се „борят“ сами. Този тип уроци също не са подходящи за начинаещи, въпреки че също се наричат онлайн курсове по английски език. Ние трудно бихме ги нарекли курсове, защото те реално не протичат като такива. Но често цената им не отстъпва пред тази за обучението, което можете да получите единствено от преподавател с нужната квалификация.

Езикова школа Met School of English предлага и двата вида курсове по английски език, подходящи за напълно начинаещи и всички възрасти – присъствени и онлайн. Нашите онлайн курсове протичат в реално време и с жива връзка с преподавател. Така можете да получите също толкова бърза и адекватна помощ и обратна връзка, колкото и ако се обучавате присъствено. Ако все пак искате да изберете традиционния и най-изпитан във времето начин да започнете своето обучение по английски език – запазете своето място в следващите ни присъствени групи.

Една от причините да изберете групови курсове по английски език е и самото участие на други хора като вас. Ефектът, който ще окаже това върху вас и вашата мотивация е незаменим. Представете си разликата между това да участвате в малка общност от хора, с които имате сходни знания и цел и това да учите сами вкъщи. Не забравяйте и че преподавателите в обученията за начинаещи имат достатъчно богат опит. Както и точните знания и умения за това как да ви преведат по пътя на ученето на новия език. А всичко това е лесно постижимо и достъпно с нашите курсове по английски за начинаещи. Следете за нашите предстоящи курсове по английски език тук >> Очакваме ви!

За повече информация и записвания, свържете се с нас:

Scroll to Top