MET SCHOOL OF ENGLISH 

Интензивни курсове по английски език от езиков център MET

Курсове по английски езикИмате нужда от интензивни курсове по английски език, с които да напреднете бързо и да получите сертификат за владеене на чужд език?

Нивото на английския ви не е достатъчно високо за новата ви работа? Предстои ви пътуване, работа или кандидатстване в университет в англоезична страна? Или просто сте от тези, които искат да научат всичко по най-бързия начин?

 

Met School of English предлага интензивни курсове по английски език

Нашите интензивни курсове са подходящи, както за ученици, така и за възрастни. Курсистите имат възможността в рамките на един месец да покрият цяло ниво, след което да получат сертификат според Общата Европейска езикова рамкa.

Интензивни курсове по английски език за възрастни

Нашите интензивни курсове по английски за възрастни се провеждат по два часа всеки ден от понеделник до четвъртък. Часовете могат да бъдат както сутрешни, така и вечерни.

Свържете се с нас за повече информация >>

Курсове по английски език за деца и ученици

Интензивни обучения по английски за деца и ученици също се провеждат в рамките на един месец, по три учебни часа, от понеделник до четвъртък.

Със своите интензивни курсове по английски за деца и ученици Met School of English ви предлага:

  • Безплатен on-line тест за определяне на нивото .
  • Всеки курсист, завършил успешно интензивно обучение по английски език, получава VIP карта за отстъпка за следващ курс.
  • Бърз напредък и покриване на ниво само за на един месец.
  • Комуникативният метод на преподаване и съвременните учебни помагала допринасят за бързото усвояване на учебния материал. Нашите интензивни курсове по английски ще ви насърчат да развивате и овладявате езиковите и комуникационните си умения, с което ще си осигурите свободното ползване на езика.
  • Редовна проверка на успеваемостта на курсистите с писмени и устни тестове.
  • След курса се полага финален тест, след който всеки, успешно издържал, курсист получава сертификат oт езиков център METза завършено ниво според Общата Европейска езикова рамка.

Освен сертификат според Общата Европейска рамка, след интензивен курс по английски език Met School of English ви дава възможност да получите и сертификати, признати в цял свят.

Езиков център МЕТ е единственият в България лицензиран от PeopleCert изпитен център за едни от най-известните международни сертификати по английски език LanguageCert. Сертификатите LanguageCert са с безсрочна валидност и се присъждат при успешно преминаване на изпитите LanguageCert, предлагани от PeopleCert, водещ световен орган за сертифициране.

Като партньор на Британски съвет Met School of English е член на British Council Addvantage partnership programme, а също и подготвителен център за сертификатите на Кеймбридж, даващи много възможности за работа или обучение в чужбина и България, тъй като са с безсрочна валидност и са признати от повече от 13 500 университета в цял свят. Списък с учебните заведения и работодателите, които признават сертификатите на Кеймбридж може да намерите на Cambridgeenglish.org.

Ако не искате да губите и минута повече, за да се разбирате с целия свят – изберете интензивни курсове по английски език от езикова школа MET и получете своя сертификат за владеене на език сега.

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите курсове – свържете се с нас или ни пишете чрез контактната форма.

Интензивни курсове по английски език на езиков център MET

Интензивни курсове по английски език
за ниво по избор + подготовка
за международен сертификат

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Интензивни курсове по английски език
за деца и ученици
от езиков център MET

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top