MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език за деца и ученици от езиков център MET

Курсове по английски език за деца и ученици от езиков център MET

курсове по английски

Курсове по английски език за деца и ученици – интензивни и целогодишни

Met School of English предлага интензивни и целогодишни курсове по английски за деца и ученици.

Завършвате училище и имате нужда от бърз, приятен и ефективен начин да подобрите уменията си по английския език, независимо от текущото си езиково ниво? Или пък търсите приятен, ефективен курс за своето дете през ваканцията? Met School of English е помислил за това и ви предлага – обучение по английски за деца, интензивно обучение.

Интензивните курсове развиват уменията за говорене, слушане, четене и писане на английски.

Засилената подготовка по английски език е отлична възможност за доброто усвояване на граматиката. Интензивните уроци по английски за деца допринасят за обогатяването на речника и свободното и уверено общуване.

Езиков изпитен център Met School of English предлага голямо разнообразие от курсове и уроци по английски за деца и ученици в София. Школата осигурява качествено обучение по общ английски, а също така и изпитна подготовка за най-добрите международно признати сертификати. 

Met School of English e единственият в България лицензиран изпитен център от PeopleCert за провеждане на изпити за едни от най-известните международни сертификати по английски език LanguageCert.

Met School of English е подготвителен център за изпитите по английски език KET, PET, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS. Партньор е на British Council по програмa Addvantage.

Общувайте по-свободно и с повече самочувствие само след месец усилена подготовка с нашите летни интензивни курсове по английски език!

За въпроси и записвания за нашите летни интензивни курсове по английски език за деца и ученици – свържете се с нас.

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top