курсове по английски

Едномесечни интензивни курсове по английски език от 2 Септември

Защо да се запишете на едномесечни интензивни курсове по английски език през лятото?    

Искате ли да владеете английски език свободно? Да започнете да учите езика или да повишите нивото си за кратко време? Това би променило живота ви изцяло или поне със сигурност ще обогати възможностите ви. Ще можете да пътувате, учите и работите навсякъде по света. Възможностите за работа ще увеличат, независимо от възрастта ви или мястото, на което живеете. Всички знаем и признаваме предимствата от владеенето на чужд език, но всъщност често пренебрегваме значението му в нашия живот. Смятаме, че за да се запишем на обучение, да повишим квалификацията си изисква много време или много средства. Но това съвсем не е така. Най-важното, от което се нуждаете е вашето желание. Защото ние ви предлагаме интензивни курсове по английски език – два пъти по-бързи и с 50% намаление през лятото, в сравнение със стандартното обучение по чужд език.

За всеки, който намира нужната мотивация в себе си, винаги има и по-кратки пътища до целта. Ако вашето желание е да повишите нивото си на владеене на английски език възможно най-бързо и да започнете да се възползвате от резултатите съвсем скоро – нашите едномесечни интензивни курсове по английски език са създадени за вас. Възползвайте се сега от последния летен месец тази година, в които имате възможността да завършите интензивни курсове по английски и да повишите нивото си за четири седмици.

Курсовете са с начало 2 септември 2019 г. и с край – 27 септември, със следния график:

 • А1 (Starter) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 17:30-19:00
 • А2 (Elementary ) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък: 08:30 – 10:00;
 • B1 (Pre-Intermediate) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък:08:30 – 10:00;
 • B1+ (Intermediate A) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък: 19:00 – 20:30
 • B1+ (Intermediate B ) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък:17:30 – 19:00
 • B2.2 (Upper-Intermediate) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък:8:30-10:00; 17:30-19:00
 • C1 (Advanced) – понеделник, вторник, сряда и четвъртък   19:00-20:30
 • FCE/CAE – понеделник, вторник, сряда и четвъртък  17:30 – 19:00
 • IELTS – понеделник, вторник, сряда и четвъртък  17:30 – 19:00

Сами ще се убедите, че със завършването на интензивен курс по английски, ще започнете да използвате езика по-лесно и по-свободно от преди.

Възможно ли е да повишите нивото си на владеене на английски език за 1 месец?

Преобрадаващото мнение по въпроса е скептично – много хора смятат, че за толкова кратък срок ученето на език и покриването дори на едно ниво е невъзможно. Затова е важно да уточним, че за разлика от стандарните курсове по английски за покриване на ниво, интензивните се провеждат всеки ден, четири дни от седмицата – от понеделник до четвъртък по два учебни часа. Вашето обучение би могло да протече стандартно за два месеца, със занятия два пъти седмично. Но предимствата на интензивните курсове по английски произтичат най-вече от честотата на уроците и вашето концентрирано внимание върху учебния материал през седмицата.  Заради това и благодарение на дългата ни практиката през годините, можем съвсем спокойно да заявим, че – да, завършването на курс по английски и повишаването на ниво в рамките на месец е напълно постижимо. Стига само да сте достатъчно мотивирани за това и да положите нужното усилие.

Не отлагайте повече. Лятото е най-подходящото време, в което да преминете ускорен курс по английски.

Запишете се сега на интензивно обучение по английски, с начало 2 септември в Met School of English!
 • Адрес: гр. София бул. Скобелев №6 ет.2
 • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или email: metiel@abv.bg.

курсове по английски език софия

Полезни връзки:

Scroll to Top