Английски език за деца

Защо са важни уроците по английски език за деца?

Като родител вероятно сте се запитвали, какво е най-доброто извънкласно занимание за Вашето дете. Ясно е, че за да дадете най-добър шанс на младия ученик е нужно да се насърчават и развиват уменията му от ранна възраст. Имате избор от много различни видове уроци, но едни от най-полезните и гъвкави, на които можете да го запишете, са уроците по английски език.

Как уроците по английски език ще помогнат на Вашето дете?

В училище изучаването на английски език е нещо, което затруднява много ученици, но именно, защото е толкова предизвикателно, носи и най-голяма полза на ученика. Изучаването на английски език помага в тренирането на мозъка да решава сложни логически задачи, в които трябва да се прави съпоставка и превод на изречения от български на английски език. Уроците по английски език ще дадат самочувствие на Вашето дете и ще разширят кръгозора му, като отворят за него много източници на качествено обучение и информация, които са само на английски. Взимането на уроци по английски ще постави детето ви в уникална среда на също така амбициозни и отдадени на учението деца, които ще поддържат интереса към развитие и израстване. Истината е, че за да има перспектива и възможности вашето дете в България, то трябва да знае английски език, защото за повечето високопрофилни компании с атрактивно възнаграждение у нас, знанието на английски език е задължително. Проблема обаче е в това, че за да се усвои английския език и да се владее на ниво, което ще даде възможност за реализация ученикът трябва да започне да ходи на уроци по английски език от възможно най-ранна възраст. Освен всичко друго, английският език е забавен. Взимането на уроци по английски език за деца ще им даде възможност да се докоснат до огромен каталог от научнопопулярни и забавни филми, видеа и книги, които ще допринесат за културата и развитието на детето Ви.

Как гледаме, ние в MET School, на курсовете по английски за деца?

Ние знаем, че децата в различните възрастови групи имат нужда от различен подход към изучаването на английски език. Преподавателите ни са подготвени да преподават английски език в три различни категории – деца между 7 и 11 години, деца между 11 и 15 години и деца между 8 и 12-ти клас.Ние съобразяваме обучението в различните уроци по английски език според децата и даваме всичко от себе си за да им дадем подготовка за изпити и сертификати.

Разберете повече за нашите уроци и курсове по английски език за деца.

 

Scroll to Top