Курсове по английски език за деца

Онлайн или присъствени курсове по английски език?

Да посещавате ли курсове по английски език на място или да се обучавате онлайн? Това е въпросът, който ви интересува, ако планирате надграждане на английския си в момента. Една част от нашите курсисти предпочитат обучението “на живо”, в истинска учебна среда и с присъствието на преподавател. В същото време биха предпочели да спазват всички видове противоепидемични мерки и да ограничат събиранията си в група. Друга част от учащите се радват на възможността да учат езици и да повишават квалификацията си без да се налага да пътуват и присъстват. В онлайн обучението те дори виждат възможност да се справят с всички останали ангажименти, докато учат. 

Ако държите на присъствените занятия и живия контакт с преподавател, тогава би било добре да изберете присъствените курсове по английски. За част от хората този тип обучение е незаменимо и единствено то им позволява да учат активно и пълноценно. В нашата езикова школа спазването на противоепидемичните правила е задължително. Участието в присъствените ни курсове по английски език е възможно единствено при наличието на зелен сертификат. 

Но ако мислите, че дистанционното, онлайн обучение може да е подходящо за вас, ето какви са неговите предимства:

– Нашите онлайн курсове по английски се провеждат с преподавател в реално време. Ние не предлагаме единствено предоставяне на готово съдържание, с чието възприемане да се справяте сами. С нашите онлайн курсове имате възможността да задавате въпроси, да получавате обратна връзка и да поддържате реален контакт с преподавател.

– Нашите онлайн курсове по английски също се провеждат в малки групи, както и присъствените. Не очаквайте да сте част от курс с огромен брой учащи, от които не можете да вземете думата. Или за които дори не е предвидено да има възможност за участие, различно от слушане и гледане.

– Учейки онлайн английски език в нашата езикова школа ще разполагате със същите възможности, както в присъствените ни групи. Това включва – пълен курс на обучение за вашето ниво, както и получаване на официален сертификат след успешно завършено ниво.

Предпочитате онлайн обучение, но не знаете дали е подходящо за вас? Ето въпросите, на които е нужно да си отговорите, преди да се запишете в онлайн курс по английски:

– Имате ли предишен опит с онлайн обучение от същия тип – с преподавател в реално време? Ако отговорът е да, тогава бихте имали известна представа дали е подходящо за вас. Ако не сте останали доволни от начина на протичане или от резултата, тогава ви препоръчваме да заложите на традиционните присъствени курсове по английски език.

– Работите ли от разстояние? Ако сте свикнали с работата, разговорите и срещите онлайн, тогава е възможно онлайн курсове да паснат безпроблемно на ежедневието ви. Много хора работят изцяло благодарение на интернет и за тях онлайн комуникацията не представлява затруднение. Дори ги улеснява.

– Имате ли изградени самостоятелност и самодисциплина? Разчитате ли на себе си да контролирате вниманието си? Ако сте способни да учите, независимо от това колко неформална е обстановката около вас, тогава ученето онлайн не би представлявало проблем за вас. Факт е, че формалната учебна обстановка и физическото присъствие на други курсисти и преподавател около вас ще ви направи по-дисциплинирани. Но все пак са важни вашите лични предпочитания, опита и особености на учене. Ако не изпитвате нуждата от постоянен външен контрол, за да сте ефективни, или такъв дори ви пречи – тогава онлайн обучението е добра опция за вас. 

Ако имате нужда от усъвършенстване на английския си език, не е нужно да поставяте плановете си на изчакване. Искате да се учите в група или от разстояние? Изберете курсове по английски език, които пасват възможно най-много на вас и начинат ви на учене.

Запишете се на курсове по английски, в онлайн или присъствена група по избор, в езикова школа Met School of English. Начало на следващ курс: 21.02.2022 г.

Scroll to Top