курсове по английски за ученици

Нужни ли са извънучилищните курсове по английски за ученици?

„Да пратя ли детето си на курсове по английски език за ученици?“ е един от въпросите, които доста семейства си задават. Има ли точно време, прекалено рано ли е за допълнителни уроци по английски език? Тези въпроси, разбира се, са породени от доброто желание на родителите да се погрижат по най-добрия начин за бъдещето на своя подрастващ ученик. На теория английски език се изучава и в училищата, но е доста вероятно количеството на учебните часове да не е достатъчно, а самата среда да не предразполага така, както биха го направили нашите специализирани курсове по английски език за ученици. Нашата цел е децата да се потопят изцяло в атмосферата и да почерпят опит от специалистите ни с дългогодишен опит в преподаването на английски за деца. Ние вярваме, че допълнителните занимания по английски за ученици при нас биха били една прекрасна инвестиция в развитието на детето Ви, която ще му бъде полезна години наред.

 

Практиката показва, че хората, инвестирали в допълнителното си образование с курсове по английски език, са доста по-подготвени и в последствие навлизат по-бързо в англоезична среда. Осезаема разлика има при постъпването на работа, където добре подготвените деца и бъдещи професионалисти, могат да блеснат с отлично владеене на английски език. Английският език отдавна не е предимство на пазара на труда, а е базов минимум, без който детето ви е обречено на безкрайни интервюта за доста често по-малко перспективни позиции. Английският език е основно използваният в интернет, където децата могат не само да се забавляват, но и да се възползват от множеството достъпни курсове на най-различни теми. Има вече и множество световнопризнати университети, които пускат за свободен достъп курсове от официалните си програми за обучение. Тези курсове, разбира се, са най-вече на английски език. Погледнато от тази страна курсовете по английски за ученици, са не просто допълнително извънкласно занимание за вашето дете, а една от основите на неговото образование и подготовка.

Курсовете по английски за ученици, които предлагаме покриват нивата от А1 до C2 в рамките на 130 часа. Те са целогодишно и се извършват по 2 пъти седмично като сме съобразили занятията с учебната смяна на учениците. Ако децата са на училище в сутрешната смяна, то уроците по английски език при нас ще са следобеда. Учениците биват разпределени в групи според нивото им. Неголемите групи за обучение и комуникативният метод на преподаване гарантират отделянето на индивидуално внимание на децата, спомагат сътрудничеството, оптимизират ученето и най-вече правят процеса на обучение по-приятен. Все пак искаме децата да харесват процеса на обучение и да нямат търпение да се върнат пак в нашите курсовете по английски за ученици.

Ако пък вече сте решени, че курсовете по английски език са правилното решение, но искате още детето Ви да е сертифицирано в някой от престижните сертификати на Cambridge като CAE, FCE, PET, KET. Чудесно! Можем да помогнем и с това. Обучението при нас предлага безплатни пробни изпити за FCE и CAE, a нашите преподаватели имат доказано успешен опит в подготовката за тези сертификации, както и в провеждането на курсове по английски език за ученици.

За повече информация за самите курсове по английски език за ученици може да се свържете с нас на:

  • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020
  • Email: metiel@abv.bg.
  • Намираме се на адрес: гр. София, бул. Скобелев №6 ет.2

Повече детайли за самите курсове по английски език за ученици през учебната 2021/2022 година може да видите и тук:

 

Scroll to Top