Курсове по английски

Курсове по английски за възрастни: Как да подобрим разговорния си английски?

Разговорните курсове по английски различни ли са от обикновените курсове по английски език за начинаещи и напреднали? Ако да – какви са разликите? Нека отговорим тук на тези въпроси, за да решите от какви точно курсове по английски се нуждаете, на който да се запишете.

За кого са предназначен нашите курсове по английски за възрастни?

За „развързване“ на езика

Вероятно вече сте посещавали курсовепо английски или сте го изучавали в училище преди, но нямате практични знания и умения да общувате на чуждия език. Знаете и разбирате много неща, когато ви говорят на него, но „езикът ви е завързан“ и не можете да отговорите нищо на среща. Щом ви заговорят на английски език, между вас и събеседника ви се издига огромна езикова бариера, която не можете да прескочите и оставате като ням. Това е най-честият проблем при ненапълно начинаещите, както и разбира се на напълно начинащите в обучението по английски език.

Всички тези проблеми намират своето решение именно на курсове по английски за възрастни. Той помага под ръководството на опитен преподавател да изкарате старите знания, да се отпуснете в приятелска обстановка и да започнете да общувате с останалите на…. АНГЛИЙСКИ ЕЗИК! Възможно е това да отнеме известно време, но не бива да се притеснявате от грешки. Всеки прави грешки в процеса на учене, но при достатъчно търпение и упоритост с времето те стават все по-малко, а английският ви все по-уверен, разбираем и правилно формиран.

За учене без суха теория и граматика

Но има и още една причина да заобичате посещението на курсове по английски за възрастни. Вероятно сухите граматични правила и теория са ви омръзнали и ви е трудно да ги приложите на практика в общуването. На нашите курсове по английски правилата са много по-малко и се учат „в движение“, т.е. докато говорите, разбирате правилния начин на изказ в определена ситуация. Този начин на заучаване наподобява естествения метод на учене при най-малките, който се оказва и много ефикасен при големите.

Вие можете да се научите да говорите на чужд език и без да е необходимо да прелиствате дълги и скучни граматики и да попълвате десетки изречения с правилната глаголна форма. Достатъчно е просто да се запишете на курсове по английски за възрастни за вашето ниво и да започнете да практикувате „живия“ език.

За поддържане на знанията на добро ниво

Нашите курсове по английски език са подходящи и за още една група хора. Това са тези, които вече са напреднали в познанията си на езика, но по една или друга причина нямат възможност за достатъчно практика. Когато един език не се практикува, колкото и добре да се е знаел преди, той се забравя. Затова подходящите курсове по английски за възрастни представляват отлична възможност тези хора не само да поддържат знанията си на добро ниво, но и да ги надграждат и усъвършенстват, докато комуникират помежду си.

Курсове по английски за възратни от Met School ще ви карат да започнете да мислите на чуждия език. По какъв начин се постига това?

Преподавателят ще ви представя всеки път различни житейски ситуации, в които вие ще се вживеете като участници. Използват се дискусии и роли, така че учениците са главните действащи лица в урока, а не учителят. На тези уроци никой не скучае, още повече, че дори и вие ще имате възможност да предлагате тема за общуване, която да ви е интересна.

В процеса на обучение се коригират грешки в граматиката и в произношението, което става неусетно. Атмосферата на нашите  курсовете по английски за възрастни е неформална и предразполагаща към диалози.

Курсове по английски за възрастни

Най-полезното в нашите курсове по английски е, че не ви се налага да наизустявате правила. Вместо към тях, обучението е насочено директно към говоренето на правилен английски език. И не само това – нашите курсове по английски включват сертификат за успешно завършено ниво, както и възможност за подготовка и явяване на изпит за международно признат сертификат.

 

Scroll to Top