курсове по английски

Кога да се запишем на курсове по английски език?

Отлагали ли сте досега започването на курсове по английски език, въпреки че сте искали да го направите? Ако ви се е случвало, и то неведнъж, вероятно вече знаете колко обезсърчаващо може да е дългото отлагане. 

Колкото по-рано започнете да посещавате курсове по английски език, толкова по-добре за вас. Курсовете по английски език не са само за децата и учениците. Това, че сте отлагали дълго, не означава, че сте изпуснали възможността си. Напротив – никога преди не сте имали толкова много възможности за учене на английски. В днешно време можете дори да посещавате курсове по английски език от дома си. Можете да комуникирате на английски език с хора от целия свят. Можете да решавате тестове по английски на телефона си, да слушате и гледате онлайн уроци по английски – когато и от където поискате. 

Случвало ли ви се е да искате да разкажете или да обясните нещо на английски, но да не можете да се изразите, както го правите на български? Или да изпускате части от историята, когато слушате английска реч или гледате филм на английски? Може да сте учили английски, но да не сте способни да разбирате, говорите и пишете на английски достатъчно добре. Ако срещате подобни проблеми и пречки в ежедневието си, значи е дошло време да започнете курс по английски език. Без значение е това на колко години сте.

Работите с англоговорящи или пък повишението ви и мечтаната от вас работа го изисква? Несъмнено трябва да запишете курсове по английски език, ако това е така. Ако пък сте решили да се явите на интервю за работа в международна компания, е много възможно то да се проведе на английски. Би било твърде трудно и мъчително за вас да комуникирате с настоящите или бъдещите си колеги на английски и да не можете да разберете и обясните почти нищо. 

Дошло ли ви е до гуша от това английския език да ви спира и да ви кара да се чувствате некомфортно? Може би вече искате да започнете да постигате целите си? Ако това е така, за вас е дошъл моментът да се запишете на курс по английски. 

Само така ще се справите успешно с пречките и ще постигнете ново ниво на увереност.

Има ли възрастово ограничение за курсовете по английски? 

Разбира се, че ученето на английски език като дете има своите предимства. Всеизвестен факт е по-лесното учене на език в по-ранна възраст. Но това не бива да служи като оправдание на възрастните. 

Ученето на възрастните също има своите предимства, а повечето курсове по английски език дори са създадени специално за тях. А ако сте родител на ученик, не бихте могли да дадете по-добър пример на детето си, от това да започнете курс по английски език.

Преди да запишете курс по английски език, можете да направите няколко неща:

– Отделете нужното време.

– Проверете текущото си ниво. Можете да го направите онлайн от тук.

– Изберете добър курс по английски език. 

Никога не е твърде късно да започнете курсове по английски език. 

Спрете да се сравнявате с другите и да намирате различни пречки и оправдания – те не ви помагат. Просто направете първата стъпка – именно тя е най-трудна и в нея се крие тайната на успеха. 

Запишете се на курс по английски език.

За контакт и повече информация относно нашите курсове по английски:

  • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020
  • Email: metiel@abv.bg.
  • Адрес: гр. София, бул. Скобелев №6 ет.2

Полезни връзки:

Scroll to Top