уроци по английски език

Онлайн уроци по английски език в Met School

Както може би вече знаете, от 27 април в езиков център Met School започват нови уроци по английски език. Ако сте наш бъдещ курсист можете да направите избор между присъствен или онлайн курс. И този път сме включили тази възможност, заради засиления интерес на все повече желаещи да получат качествено обучение от вкъщи.

Ефективни ли са дистанционните уроци по английски колкото същите “лице в лице”?

Отговорът на този все по-актуален през последните години въпрос зависи от някои критерии, индивидуални за всеки случай. В нашата езикова школа единствената разлика между двете форми на обучение е в комуникацията от разстояние при онлайн курсовете ни. Всичко останало е както при стандартните ни уроци за ниво. Ако все пак продължавате да се колебаете дали дистанционните ни курсове са подходящи за вас, ето и какво е нужно да знаете за тях:

Получавате същите условия както при присъствените уроци по английски

Графикът, занятията, групите, учебната програма, материалите и преподавателите отговарят на същите условия, както и при курсовете „лице в лице“. Не спестяваме нищо, което ще получите повече на място, освен живия контакт.

Получавате валиден сертификат

След успешно завършен онлайн курс по английски при нас получавате същия официален сертификат за нивото ви, с който бихте се сдобили иначе.

Занятия в реално време

Нашите онлайн уроци по английски се осъществяват в реално време, а не на запис, за разлика от повечето други курсове от този тип. Именно на това се дължи и високата им ефективност. Ако обаче се двоумите между стандартен курс в езикова школа и онлайн уроци по английски на запис, разликите са много по-големи. А ние не бихме препоръчали да се самообучавате само с гледане на видео материали, особено ако сте начинаещи. От самообучителните материали не бихте се сдобили и с валиден сертификат, който реално да ви послужи в бъдеще.

Спеставяте време и сте по-гъвкави

Много често причината за отлагане и невъзможност за започването на обучение по английски е липсата на време. С нашите виртуални уроци по английски можете поне спестите времето за път до езиковата школа. Освен ако не живеете близо до нея разбира се. В такъв случай този критерий не би бил определящ за вас при избора на тип обучение. Все пак различните ангажименти в ежедневието ви могат да бъдат изморителни и да се превърнат в пречка за посещаването ви на уроци по английски език. Онлайн курсовете ни ви позволяват да сте гъвкави и да се справяте и с различните задачи по-лесно. За да участвате в тях, ви е нужен единствено интернет достъп.

Какви са предимствата и недостатъците на дистанционните уроци по английски конкретно за вас?

В сфера като образователната, в чиято основа стоят хората с техните индивидуални интереси и особености, отговорът на този въпрос не може да е еднозначен. Като по-нова форма на обучение, дистанционната е все още непозната за много хора. Все още много курсисти имат повече доверие в присъствените курсове по английски като по-утвърдени. Но пък онлайн обучението от своя страна може да ви улесни значително. То може да ви позволи да усъвършенствате уменията си, въпреки натоварения график. За да решите кое е по-работещото за вас решение, помислете над следните въпроси:

– Затруднени ли сте да намерите време и да присъствате редовно на занятия? Ако смятате, че е възможно да пропускате уроци по английски, онлайн провеждането им би ги направило по-достъпни за вас.

– На какво ниво сте? Колкото по-напреднали сте, толкова по-лесно бихте могли да замените ученето “лице в лице” с преподавател с онлайн курс.

– Самостоятелни ли сте или се справяте по-добре със задачите си в група? Ученето с други хора около вас пречи ли ви или ви помага?

– Притеснява ли ви / пречи ли ви използването на технологии за учене или предпочитате традиционната форма в учебна зала? Ако работите от вкъщи онлайн, е възможно да възприемете и ученето в този стил с по-голяма лекота.

Запишете се сега на курс при нас и изберете графика и начина на провеждане до запълване на местата в групите. Повече информация относно предстоящите уроци по английски и графика за всяко ниво вижте тук.

Scroll to Top