MET SCHOOL OF ENGLISH 

Регламент на МЕТ

  • Записване за курс и разпределение в група:

Всеки курсист се записва доброволно за курс след полагане на входящ тест и внасяне на съответната такса. Настоящите курсисти продължават обучението си въз основа на показани резултати от финалния тест, съгласно Европейската езикова рамка.

  • График на учебните занятия:

Графикът се определя от директора на училището. Езиковият център не поема ангажимент за съобразяване с индивидуалните желания на курсистите.

  • Приключване на курса и издаване на сертификат:

Курсът се счита за успешно приключил, ако курсистът е показал минимум 60% на финалния тест. Издава му се сертификат за завършено ниво, който съдържа начало и край на курса, ниво, както и резултата от финалния тест.

  • Отказ от курс:

При отказ от курс до 10 дни преди започването на занятията, на клиента  се възстановява цялата сума. Ако курсист се откаже от курс до второто занятие, има право да прехвърли половината от сумата за следващ такъв. При прекъсване на обучението след второто занятие, внесената такса не се възстановява.

  • Отстъпка:

Всички курсисти на езиков център МЕТ ползват 50% отстъпка при записване на следващ курс.

  • Ваучери:

При закупен ваучер от сайт за групово пазаруване, важат общите условия на съответния сайт. При неизползван ваучер за курс, езиков център МЕТ не се ангажира с възстановяване на платената сума.

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КУРСИСТИ

Отзиви за нас

"Доволна съм от преподавателката и от начина по който се провеждат часовете."

Мел

"Много съм доволна, че успях да закупя ваучер за този курс, тъй като ми е наложащо дъщеря ми да се подготви за изпити за сертификат по английски. Получих изключително компетентни насоки от служителите на фирмата, веднага беше насрочен час за предварителен тест за определяне на ниво."

Станислава

"Курсът ми помогна за по-нататъшното ми усъвършенствуване не само по Английски език, но и за бъдещетата ми реализация. Благодаря!"

Албена

"The best English school in Sofia! Thank you so much, you are great teachers!!!"

Надежда Петрова

"Много са учтиви служителите.Преподавателите са супер.С една дума много добро обслужване."

Ваня

"Най-добрите в София!! ПРЕПОРЪЧВАМ"

Александър Найденов

"The best English school with the best teachers!!! 🙂"

Бюлен Ходжова

"Благодаря на преподавателя ми в Met School за търпението и вниманието! Препоръчвам школата на всеки, който иска да научи английски и да вземе международен сертификат!"

Светла Иванова

"Препоръчвам школата! Уроците за възрастни се провеждаха след работно време, преподавателите обръщат внимание на всеки и накрая се получава сертификат. Определено си заслужаваше и благодаря!"

Елена

"Записах се на интензивен курс в школата и съм доволен. Имам намерение да продължа в следващите нива и препоръчвам центъра на всички."

Стоян

"Бих препоръчала школата на всеки, който иска наистина да научи английски! Завърших 2 нива там и съм доволна от всичко – местоположение, учители, отношение, цена! Благодаря!"

Красимира

"Записах се на курс по английски в Met School миналата година, защото работата ми го изискваше. Изкарах 2 поредни интензивни курса и вече мога и не се притеснявам да общувам свободно на английски, което беше най-важното! Благодаря ви!"

Милена

"Завърших ниво B1 и се записах на B2 отново в тази школа. Препоръчвам на всеки, който търси добър курс по английски за възрастни. Няма да се разочаровате!"

Таня

Scroll to Top