MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски за деца и ученици в извънучебно време

Курсове по английски езикСвободното време е най-ценното, с което разполагаме. Начинът, по който ще го оползотворим и дейностите, с които ще го запълним, до голяма степен определят и това как ще се развием. Някои предпочитат да си почиват, други да се забавляват, а трети да работят върху себе си и своите знания. Какъв по-добър начин от усъвършенстване на знания от курсове по английски език за деца?

Разбира се, всеки трябва да си почива. Но всяка почивка, трябва да е заслужена след усилена работа. А най-доброто време за учене на нови езици чрез допълнителни курсове по английски, е през детската и юношеската възраст. Това е периодът, през който мозъкът се развива и най-лесно усвоява приетата информация. Точно затова нашата школа е специализирана в провеждането на курсове по английски именно за деца.

Макар че децата обичат да прекарват по-голяма част от свободното си време в играене на игри навън с приятели или на компютъра, е препоръчително да се намира време и за курсове по английски език. Ще попитате защо са необходими, след като се преминава обучение в училище? В класовете подготовката по чужд език е много по-малка и по-неефективна, отколкото в школите. Независимо колко добри са преподавателите, големият брой ученици, малкото време и още редица фактори са пречка.

Ако вашето дете смята да учи в друга държава, то най-доброто решение е да премине курсове по английски език за деца в училищна възраст.

Само така ще може да изчисти грешките, които допуска и да наблегне специално на тях. Ако има въпроси, може да пита преподавателя и да получи отговор, който ще изчисти трудностите и ще премахне въпросителните от съзнанието му.

Нашите курсове по английски език за деца ще осигурят на вашето дете не само обучение, но и при успешно завършен курс, ще получи възможността за преминаване на подготвителен курс за сертификат. Сертификатът е изключително важна част от кандидатстването не само за университети, но и за работни места. Така че, след като получи сертификат за успешно покрито ниво по английски език, ученикът си отваря много врати за в бъдеще.

Ако вашето дете се колебае дали трябва да започне курсове по английски език, дайте му кураж и насока. Колкото по-малки са децата, толкова по-малко осъзнават сериозността и важността на обучението. Точно затова са родителите да дават стимул и тласък на децата в правилната посока. Не мислете, че ще затрупате ученика с прекалено много отговорности и няма да остава време. Ако сега не завърши своето обучение по английски език, то като студент времето ще бъде още по-малко, а отговорностите повече. Затова колкото по-рано вземе сертификат, толкова по-рано ще си гарантира спокойствие занапред.

Нашите преподаватели се стараят да помагат на ученика да се справя с ученето по-лесно и посещаването на курсове по английски език да бъде безпроблемно и приятно. Дори в началото да изпитва трудности, с всеки следващ урок те ще намаляват и занятията ще преминават с удоволствие.

Дайте възможност на вашето дете да подобри знанията си, да сбъднете мечтите си. Запишете се го още сега на един от нашите курсове по английски език за деца. Ние ще му помогнем да се справя с грешките, трудностите и притесненията при изучаването на чужд език. А от вас се изисква да му дадете начален тласък.

Е, нека започваме! Свържете се с нас.

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top