MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език - ниво по избор А1-С1 от езиков център МЕТ

Курсове по английски езикЗа кого са нашите курсове по английски език за възрастни?

Всеки се е убедил в старата максима, че човек се учи, докато е жив. Светът се развива всекидневно и ние, като част от него, никога не спираме да развиваме своите умения и компетенции. В различни етапи от живота си се нуждаем от разнообразни нови знания, независимо от причините – кариера, ново хоби или от чисто любопитство. Владеенето на английски език е полезно умение за всякакви ситуации и никога не е късно да бъде придобито.

Ако винаги сте искали да научите или подобрите английския си, езиков център МЕТ Ви предлага курсове по английски език за възрастни. Ако сте студент или завършили своето образование, но жаждата Ви за знания и любопитството Ви към света не са се изчерпали – този курс е за вас! Ако сте ученик в горен курс и Ви предстои подготовка за международно признатите сертификати FCE, CAE, CPE на University of Cambridge, или IELTS – също!

Кога се провеждат нашите курсове по английски език за възрастни?

Нашите курсове по английски език за възрастни се провеждат 2 пъти седмично – в понеделник и сряда, или вторник и четвъртък. Заниманията са както сутрешни – от 8:30 и 10 часа, така и вечерни – от 17:30 и 19 часа.

Какво още включват курсовете по английски?

Освен предлаганите курсове по общ английски език за възрастни МЕТ School предлага и безплатна подготовка за международно признатите сертификати LanguageCert. Сертификатите по английски език LanguageCert са с безсрочна валидност и се присъждат при успешно преминаване на изпитите LanguageCert, предлагани от PeopleCert, водещ световен орган за сертифициране.
Езиков център МЕТ School e единственият в България лицензиран изпитен център от PeopleCert за провеждане на изпити за сертификатите по английски език LanguageCert.
Предлагаме и подготовка  за международните сертификати FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS. Освен това можем да Ви съдействаме за започване на обучение или работа в чужбина.

Какви са другите предимства от курсовете по английски език?

Когато се чудите защо да отделяте време за курсове по английски език за възрастни учителите и експертите обикновено се съсредоточават върху различни предимства. Повечето от тях са социални и практични:

  • по-добри възможности за работа
  • по-добра заплата
  • по-широко разбиране на света
  • повече увереност при пътуване и изживяване на нови култури
  • възможността да се срещнете с хора от други страни
  • да използвате по-ефективно социалните мрежи и т.н.

Курсове по английски езикРазбирането и говоренето на чужд език означава придобиване на нова сложна система от правила. В процеса на обучение по време на нашите курсове по английски език за възрастни курсистите придовиват голям набор от умения.  Постепенно в курса се развиват и овладяват уменията за слушане, говорене, писане и четене с разбиране. Начинаещите разбират логиката на това как се съчетават думите, за да се правят изрази. Овладява се способността да се правят изречения, за да се изразяват, за да предават желаното значение. Тези процеси се задействат в мозъка по различни начини, а мозъкът, също както и тялото, се развива, като редовно бива трениран и упражняван. Различни научни изследвания показват колко е полезно за мозъка на зрял човек да научи чужд език. Част от ползите са укрепването на нервните връзки и гъвкавостта на мисълта. А по този начин – с учене, помагате на мозъка си да забави стареенето. Освен това като възрастен Вие вече знаете как да учите – знаете какви стратегии за учене са добри за вас и какво ще бъде загуба на време. А това Ви дава предимство в ученето и напредването и гаранция за успешно завършване на нашите курсове по английски език за възрастни.

Освен за успеха в професионален и личен план ученето в зряла възраст е от полза за здравето и за щастието. Така че, защо не предизвикайте себе си да докажете, че тези предимства работят и за вас!

Запишете се още сега за нашите курсове по английски език за възрастни – свържете се с нас.

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top