MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език за корпоративни клиенти от езиков център МЕТ

Курсове по английски език за корпоративни клиенти, съобразени с вашите нужди

Бизнес английскиЕзиков център Met School of English провежда корпоративни курсове по английски език, създадени да отговорят на нуждата от качествено и ефективно езиково обучение за възрастни с цел тяхното професионално развитие.

Английският език е единственият универсален език, който свързва хората в целият свят, независимо от тяхната народност. Неоспорим факт е, че владеенето на английски отваря пред нас вратите към нови възможности и перспективи за развитие в световен план. Това е и първо и задължително условие за всяка една компания и организация, която се стреми към разкриване на нови пазари и бизнес възможности във всяка една сфера.

В днешно време владеенето на английски език дори е не само предимство, но и необходимост и изискване за всеки професионалист, който иска да запази позициите си и да бъде „в крак“ с новото време.

Благодарение на технологичното развитие комуникацията с международни партньори и клиенти е на една ръка разстояние. Дори и да нямате намерение да разширявате пределите на бизнеса си извън рамките на България, вашите чуждестранни клиенти може да ви намерят и тук, във вашия обект – магазин, заведение и т.н. Така пред бизнеса се явява необходимостта от осигуряване не само на достатъчно квалифицирани специалисти, но и на нужните езикови и комуникативни умения на служителите, с които да посрещне предизвикателствата на днешния глобализиран свят. Всичко това налага необходимостта от ефективни корпоративни курсове по английски език във всяка една фирма и организация в днешни дни.

Езиков център МЕТ предлага корпоративни курсове по английски език за вас и вашите колеги и служители. Нашите курсове по английски език за фирми и организации са създадени съобразно особеностите на чуждоезиковото обучение на възрастни, както и професионалната сфера на дейност на обучаемите. Организацията и провеждането на корпоративното обучение по английски за корпоративни клиенти се планират съобразно индивидуалните нужди и предпочитания график от всеки клиент. Цялостното обучение се разработва и адаптира съобразно целите на клиента, включително и със спецификата на термонологията и изискванията във вашата работа.

Какво включват нашите курсове по английски език за корпоративни клиенти?

За да получите възможно най-ефективното обучение по английски език за вас и вашите служители, ние предлагаме:

  • Предварително определяне на нивото на владеене на езика от бъдещите курсисти. След прецизното установяване на нивото на всеки от бъдещите курсите, те се разпределят в съответния курс за обучение.
  • Качествено обучение с организация и подход, адаптирани към вашите конкретни нужди
  • Курсове по английски език с учебни програми и учебно съдържание изцяло съобразени с вашите желания и сфера на дейност
  • Гъвкав график и интензивност на курсовете по английски според професионалната ангажираност на бъдещите курсисти
  • Възможност за провеждане на курсовете по английски език на вашето работно място
  • Висок професионализъм и индивидулано отношение на преподавателите в езиков център МЕТ, благодарение на които заедно с нашите курсистите постигаме доказано високи резултати в обучението по английски език за всички възрасти
  • Непрекъсната обратна връзка с работодателя – информираме ви за резултатите от обучението на всеки служител и неговата успеваемост с цел постигане на максимална ефективност от нашите курсове по английски език

Интересувате се от корпоративни курсове по английски език или обучение по бизнес английски?

Свържете се с нас, без колебания! Ние сме на разположение да отговорим на всичките ви въпроси.

Очакваме ви на тел.: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или ни изпратете запитване тук >>.

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top