MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език в Met School – за кого са подходящи?

Курсове по английски езикКакви курсове по английски език ще намерите при нас и подходящи ли са за вас?

Met School of English е езиков център с опит и специализиран във всички направления на преподаване на английски език:

 

  • За деца в училищна възраст;
  • За всеки, на който му предстои кандидастване във висше учебно заведение в България или чужбина, за което се изисква сертификат за владеене на езика;
  • За всеки, които планира да емигрира в англоговоряща страна;
  • За възрастни, които искат да научат езика, да опреснят знанията си и да повишат нивото си, както и да получат официален сертификат, удостоверяващ нивото им;
  • Предлагаме и подготвителни курсове по английски език за KET, PET, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge и IELTS изпити.

Ако сте напълно начинаещ, но имате желанието да стигнате до най-високото ниво на владеене на английски, а защо не и да вземете международно признат сертификат, при нас сте на точно място.

Вие все още учите или сте наскоро завършили? Или отдавна сте завършили училище, но сега е дошъл моментът да поемете по нов път – да започнете нова работа, да се преквалифицирате, да емигрирате или просто да усъръшенствате езковите си знания и умения по английски? Възможно е и да търсите подходяща езикова школа и курсове по английски език, на които да запишете вашето дете?

Ние имаме квалификацията и опита, независимо кой от изборените случаи е вашият. Нашите курсове по английски език са насочени към конкретните нужди на нашите курсисти, в зависимост от избраната група, нивото, възрастта и не на последно място – времето на провеждане на занятията.

Много от нашите курсисти, преди да се запишат на курсове по английски при нас, са отлагали дълго време това свое начинание. Причините са различни, но в повечето случаи се дължат на представата, че такова обучение изисква повече време и финансови средства. А това съвсем не е така. Ние винаги се стремим да предлагаме възможно най-доброто обучение по английски език, на най-добрата цена, с удобен график спрямо времето на нашите работещи и учещи курсисти.

Все повече наши курсисти започват курсове по английски език при нас като напълно начинаещи, след което продължават в по-високите нива и успешно преминават изпитите за най-популярните и търсени сертификати в цял цвят. Те се справят отлично и то в съвсем кратки срокове, постижими благодарение на нашите двумесечни и едномесечни (интензивни) курсове по английски език за ниво. Най-важното, което се изисква от вас е вашето желание.

Представете си всички възможности, които щяхте да имате пред себе си, ако владеехте английски език на достатъчно добро ниво? Ако можете да се изразявате и да разбирате другите на английски език с лекота и увереност. Ако можехте да четете и пишете текстове на английски език, без помощта на „Гугъл преводач“ и други приложения за превод? Да водите ежедневна и бизнес комуникация на английски без това да ви затруднява и натоварва допълнително?

Всичко това е напълно възможно – доказателство за това са нашите хиляди курсисти и техните постижения. Нужно е само да повярвате и да предприемете смела крачна напред, като започнете с правилните курсове по английски език.

Не сте сигурни кое е вашето ниво, кога и как да започнете или имате други притеснения? Обърнете се към нас и ние ще ви насочим. Не оставявйте притесненията и ежедневната рутина да ви спират и ограничават. Защото владеейки един език повече, и то английски, пред вас ще се отвори един нов свят, с много нови места и хора, професионални и лични възможности, които иначе никога няма да можете да получите, видите и опознаете.

Все още ли се чудите? Запишете се на курсове по английски език сега:

Свържете се с нас, за да запазите своето място в избраната от вас група на нашите предстоящи курсове по английски:

  • Адрес: гр. София, бул. Скобелев №6 ет.2
  • Тел: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020 или email: metiel@abv.bg.

Полезни връзки:

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top