MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език за КЕТ, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS

Курсове по английски език

Kурсове по английски език за КЕТ, РЕТ, FCE, CAE, CPE и IELTS

MET school предлага курсове по английски език, подготовка за международно признатите сертификати КЕТ, РЕТ, FCE, CAE, CPE на University of Cambridge, както и за IELTS (International English language testing system).

КЕТ (Key English Test) съответства на ниво А2 от Общоевропейската Езикова рамка. На това ниво кандидатите трябва да разбират и използват в устна и писмена форма основни изрази от ежедневното общуване. Притежаването на този сертификат дава възможност за работа в сферата на услугите, хотелиерството и ресторантьорството. Много международни компании, като Philips, Pepsi Cola, Motorola, L’Oréal, Electrolux & Agfa-Gevaert имат служители, които притежават КЕТ. Изпитът се състои от три части – Reading and Writing, Listening, Speaking.

PET ( Preliminary English Test) съответства на ниво В1 от Общоевропейската Езикова рамка и доказателство, че притежателите му владеят езика на средно ниво . Този сертификат отваря много врати и дава възможност за работа, обучение и пътувания. Едни от най-големите международни компании, като UBS, Saab, GlaxoSmithKline, Bosch, ACNielsen & DHL имат служители, които притежават РЕТ. Изпитът се състои от три части – четене и писане, слушане, говорене.
Всеки курсист на езиков център МЕТ, ниво А2 или В1, който успешно е издържал финалния тест, може да се възползва от БЕЗПЛАТНА ПОДГОТОВКА ЗА КЕТ ИЛИ РЕТ.
Подготовката за тези изпити важи само за регистрирани за съответния изпит курсисти.

Сертификатите FCE, CAE, CPE на UNIVERSITY OF CAMBRIDGE са международно признати документи, които имат безсрочна валидност. Притежаването на такъв сертификат отваря много различни възможности за работа или обучение в чужбина и България.Сертификатите на Кеймбридж имат над 100-годишна история. От 1913 година до момента са проведени над 55 милиона изпита. Отличени са с най-престижната бизнес награда във Великобритания – Winner of the Queen’s Award 2015 – наградата на Кралицата за предприемачество в категорията международна търговия. Това е отличие за най -забележителните постижения на местните компании.

FCE ( First Certificate in English) се признава от над хиляда международни образователни институции, работодатели, министерства и професионални организации по целия свят, като доказателство за владеене на английски език над средното ниво. Едни от най-големите международни компании като Volvo, KPMG, Siemens, Shell, Roche & PricewaterhouseCoopers имат служители, които притежават FCE.Нашите курсове за изпитна подготовка FCE ще помогнат на всеки да подобри уменията си за успешно справяне с изпита. Дават необходимата подготовка за всички компоненти: Reading and Use of English, Writing, Listening, Speaking.

CAE е един от най-разпространените изпити от сертификатите на University of Cambridge, чиято валидност е безсрочна. Отговаря на ниво C1 от Общата европейска езикова рамка.
Над 4000 световни правителствени, културни, образователни, финансови и редица други институции по света признават CAE като официален документ, удостоверяващ необходимото ниво на професионална или академична езикова компетентност.
Получаването на сертификат CAE от Университета Кеймбридж е сериозно постижение и носи следните преимущества:
• сертификатът е безсрочен
• сертификатът е широко признат в академичните и бизнес средите по света.
• хиляди работодатели, университети и правителствени институции официално признават този сертификат за удостоверение владеене на английски език на ниво C1 от Европейската езикова рамка (CEFR).
По време на курса, подготовка за САЕ се работи изцяло по формата на изпита, който включва компонентите: Reading and Use of English, Writing, Listening, Speaking. Преподавателите за тези курсове са екзаминатори. По време на обучението се развиват умения и стратегии за успешното полагане на изпита и стриктно се следват критериите на University of Cambridge.В края на курса се провежда безплатен пробен изпит и успешно положилите го, могат да се регистрират блоково за официалния изпит, който се провежда в Британски съвет.

Курсовете ни CAE помагат на курсистите да подобрят езиковите си умения, да ги използват в разнообразни ситуации, както и да се подготвят успешно за самия изпит. Също така, тази подготовка е полезна за всеки, който се подготвя за бъдещо явяване на CPE.

В Европейската Езикова Рамка, CPE е ниво С2. И при тoзи, както и при другите изпити на университета в Кеймбридж, дипломата има доживотна валидност. Този сертификат е доказателство за способност да се използва английският език гладко и прецизно. Certificate of Proficiency in English (СРЕ) е изпитът на Cambridge ESOL на най-високо ниво. Той е за хора, които използват английски професионално или за обучение.

Какво е IELTS?

IELTS (International English language testing system) е признатият в цял свят изпит за оценка на уменията по английски език.

Ако искате да учите или работите в страна, където общуването е на английски език, IELTS е най-подходящия тест за вас. Независимо дали искате да емигрирате, учите или да упражнявате професията си, IELTS е най-важен в подготовката за бъдещето Ви.

Международно признаване?

Надежден и признат от образователни институции, държавни агенции, работодатели и професионални организации навсякъде по света. Над 3000 институции и програми в САЩ приемат резултатите от IELTS като доказателство за владеене на английски език. Текущият списък на признаващите изпита институции е на страницата на IELTS за САЩ. IELTS се изисква като доказателство за вашите езикови умения при емиграция в Австралия, Нова Зеландия и Канада. Повече информация относно международното признаване на IELTS теста може да намерите тук.

Подготвителни курсове?

Курсовете за IELTS имат за цел да Ви подготвят напълно за изпита, който се провежда всеки месец. По време на обучението повишавате езиковите си умения по английски език, като едновременно работите по всеки един от компонентите на изпита.

Какъв е форматът на теста ?

Тестът се състои от 4 части:

  • СЛУШАНЕ – 30 минути
  • ЧЕТЕНЕ – 1 час
  • ПИСАНЕ – 1 час
  • УСТНА ЧАСТ – 11-14 минути

Модули на теста

IELTS се предлага в два формата – ACADEMIC и GENERAL TRAINING. При академичния модул, частите четене и писане оценяват дали кандидатът е готов да учи в академична среда. Приемът за бакалавърски, магистърски и други академични курсове се базира на резултатите от тези модули. При General training модул, частите четене и писане наблягат на основни умения. Tози модул е подходящ с цел емиграция.

За повече информация и записвания за подготвителни курсове по английски език за КЕТ, PET, FCE, CAE, CPE и IELTS – свържете се с нас!

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top