MET SCHOOL OF ENGLISH 

Корпоративни курсове по английски език или бизнес английски?

Курсове по английскиИнтересувате се от курсове по английски език за вашите служители? Но все още не сте се спрели на определен вид курсове и организация на обучение, които да пасват на вашият работен график и изисквания? Ние, от езиков център МЕТ, ще ви помогнем да откриете най-добрият вариант за повишаване на квалификацията на вашите колеги и служители.

Какво е най-подходящото обучение по английски език за целите на вашата компания?

Възможностите за корпоративно обучение по английски език са много и различни. В зависимост от целите ви, сферата на дейност на вашата фирма или организация, нивото на владеене на езика от работещите в нея и желания резултат от обучението, можете да избирате между различни видове обучение.

Ако вашите служители имат начално ниво на владеене на английски или са напълно начинаещи, а в ежедневната им работа се налага владеене на поне начално ниво на езика, можете да се спрете на обучение по общ английски език.

Ако за вашата компания е важно воденето на устна комуникация на английски език, тогава можете да изберет разговорни курсове по английски език.

Вашата цел е вие и служителите ви да придобиете и/или да подобрите своите умения за водене на писмена бизнес комуникация или работите в компания, в която предимно общуването е на английски език? Тогава най-вероятно компанията ви има нужда от усъвършенстване на владеенето на бизнес английски. Ние ще ви помогнем да поставите отношенията с вашите клиенти и партньори на ново – по-високо ниво.

Нашите курсове по английски език за корпоративни клиенти ще ви помогнат да придобиете необходимите знания и умения по-бързо и ефективно, защото са насочени към конкретните ви нужди и възможности. Това означава, че освен учебния материал, а и времето и мястото за провеждане на занятията се определят от вашите професионални задължения.

Корпоративни курсове по английски език на вашето работно място

Трудно ви е да намерите подходящо време, в което да организирате чуждоезиково обучение на служителите във вашата компания? Многобройните ангажименти и пълният ви график ви карат да мислите, че обученията във вашата фирма са невъзможни? Ние ви предлагаме корпоративни курсове по английски език на вашето работно място, които целят не да възпрепятстват ежедневната ви работа, а напротив – да я улеснят и подобрят.

Каквато и да е вашата цел и желания краен резултат от обучението по английски език за служителите на вашата компания, можете да се доверите на нашия екип и на нашите курсове по английски.

Нашият екип е специализиран в обучението по английски език за всички нива и възрастни.  Богатият ни и дългогодишен опит е гаранция за вашия успех. Ние познаваме отлично особеностите на професионалното езиково обучение за възрастни.

Езиков център МЕТ е единстеният в България официален езиков център за провеждане на изпити за международни сертификати LanguageCert, лицензиран от PeopleCert. LanguageCert сертификати са едни от най-популярните международно сертификати по английски език, с безсрочна валидност и са признати в цял свят. Освен това ние извършваме и изпитна подготовка за  сертификати FCE, CAE, CPE на University of Cambridge.

Не се колебайте да се свържете с нас при въпроси – Met School of English ви очаква!

За въпроси относно нашите корпоративни курсове по английски език – позвънете на тел.: 02 478 2000, 0887 486 808, 0884 434 020. Можете да ни изпращате вашите въпроси и запитвания  и тук >>.

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top