курсове по английски език

Едномесечни интензивни курсове по английски език – начало 10-ти септември

Запишете се сега на интензивни курсове по английски език в езиков център Met School и преминете ниво на обучение в рамките на 1 месец от 10 септември!

Лятото е към своя край. След дългата и приятна почивка е време да се върнем към ежедневието с пълни сили. Някои са използвали лятото, за да посещават курсове по английски език, а други за да починат от напрегнатия работен процес. Без значение какво сте избрали – да почивате или да се отдаде на учене и развитие, есента е времето, в което може да се възползвате от нови възможности.

За всички, които не са имали възможност да посещават летните интензивни курсове по английски език досега или са минали обучение при нас и искат да повишат нивото си – стартираме ново обучениес начало 10-ти септември. Докато повечето се лутат и не знаят как да се върнат към работната обстановка, вие ще учите английски и ще се развивате.

Интензивните курсове по английски език ще се провеждат 4 пъти седмично, като можете да избирате между сутрешни и вечерни занятия.Сутрешните са от 8:30 до 10:00, а вечерните от 17:30 – 19:00 и от 19:00 – 20:30.

Курсът ще продължи един месец, като занятията ще са от понеделник до четвъртък по два учебни часа. Чудите се дали тези интензивни курсове по английски са подходящи за вашето ниво? В нашата школа предлагаме обучение на курсисти от A1 доC1. След провеждане на тест определящ нивото, ще бъдете пренасочени в правилната група за вас.

Пред дилема сте къде да запишете интензивни курсове по английски език? Има толкова много езикови школи, но как да сте сигурни, че ще получите качествено обучение? Единственият сигурен начин е да се доверите на езикова школа, която е изпитен център за международни сертификати. Защо е важно това? Изпитните центрове подлежат на международен одит два пъти в годината. Това гарантира на клиентите, че курсоете по английски език, които посещават отговарят на най- високите изисквания в обучението по англйски език. Нещо повече, преподавателите се сертифицират периодично, за да предложат най-съвременните  и ефективни методи за преподаване на английски език.

курсове по английски езикПовечето от нас пренебрегват мечтите си и винаги отлагат за по-късен етап, защото сега е изскочило нещо по-важно и по-належащо. Не чакайте повече и не допускайте това да ви спре. Есенният курс по английски език е възможността, която чакахте. Това е моментът, в който ситуацията в работата е по-лека и не е започнала с пълна пара. А пък учениците все още не са започнали училище и имат свободно време. Кога ще имате по-перфектна възможност от тази?

От наша страна ще получите коректно отношение и в лицето на преподавателите ще откриете не само учители, но и приятели. Те ще помогнат да преминете успешно през обучението и да усвоите лесният и приятен английски език. А веднъж научите ли го, удоволствието от това да го използвате, няма да има цена.

Специално за всички, които завършат успешно интензивните курсове по английски за ниво, получават възможност да преминат безплатна подготовка и за международен сертификат. Международните сертификати са все по-търсени в днешно време. За да намерите високоплатена работа, за да кандидатствате в чужбина и да сбъднете мечта, ще се нуждаете от сертификат.

Запишете се още сега за курсове по английски език с начало 10-ти септември и запазете вашето място! Свържете се с нас >>

Полезни връзки:

Scroll to Top