MET SCHOOL OF ENGLISH 

Курсове по английски език за нива от А1 до С1 от MET School Of English

Курсове по английски езикЗапишете се на интензивен курс по английски език за ниво от А1 до С1 от MET School Of English!

MET School предлага интензивно обучение по английски за всички нива от А1 до С1 за мотивирани курсисти, които и да подобрят уменията си по английски език. С присъединяването си към някой от нашите курсове, вие заявявате желание за напредък и развитие. Курсовете са динамични и забавни, но също така поднасят и предизвикателства към учащите, защото знаем, че постигането на бърз напредък е най-висок приоритет.  Всеки от обучаващите се в интензивни курсове по английски език от MET School сериозно се стреми да усъвършенства уменията си по английски език.

Нашите курсове по английски език са внимателно разработени, за да отговорят на нуждите и индивидуалните умения и цели на всеки курсист. Програмите ни за обучение по английски език са подходящи за всеки – независимо от възрастта и нивото на владеене на езика.

Курсистите се разпределят в група след предварителен безплатен online тест за определяне на ниво. Неголемите групи за обучение и комуникативният метод на преподаване дават възможност да получите индивидуално внимание, да си сътрудничите помежду си и да оптимизирате ученето си.

Опорните точки на  курсовете са – четенето, писането, слушането, говоренето, произношението, разбирането на чужд и създаването на собствен текст. Като всяко по-вискоко ниво на интензивни курсове по английски език дава все по-голям поглед и дълбочина на знанията. Както и по-сложни домашни, писмени или устни тестове, но, тъй като курсове са интензивни и са предназначени да се движат бързо, и курсистите напредват с увереност.

Когато избирате интензивни курсове по английски език от езиков център MET не избирате само повече часове в учебната зала

За лична цел много хора считат владеенето на английски език полезно, за да търсят информация или да комуникират с хора чрез интернет. За целите на кариерното развитие компаниите предпочитат да наемат хора с високи езикови умения. Особено фирмите,които се занимават с международен бизнес. Когато избирате интензивни курсове по английски език вие избирате да инвестирате в своето бъдеще, кариера и свободно общуване навсякъде по света.

МЕТ School предлага интензивни курсове по английски език – от ниво А1 до ниво С1, с продължителност един месец.

Как да се запишете на нашите курсове по английски език?

За записване и повече информация относно курсовете ни по английски език за деца и възрастни можете да позвъните на 02 478 2000/ 0887 486 808 / 0884 434 020 или да ни пишете чрез за формата за контакт>>

Запишете се сега

Езиков център Met School of English Ви очаква!

За въпроси и записвания за нашите обучения по английски език – свържете се с нас.

Scroll to Top